HTML

Hungarisztán

Etika, morál és ezek hiánya. Média, közélet, politika, és ezek csődje. Egybites userek, debilek, trollok, droidok, kézivezéreltek és egyéb állatfajok. Magyarország, én így szeretlek!

Friss topikok

A gyorsabb és erősebb ősnőről...

hungarisztan 2009.10.19. 12:26

Azt írja a zújság, hogy egy Peter McAllister nevű ausztrál kutató szerint a neandervölgyiek közül még a nők is erősebbek voltak a mai petyhüdt férfiaknál. Ahogy az index fogalmaz: "Még a nőknek is tíz százalékkal több izomtömegük volt, mint a mai európai férfiaknak. Jóval rövidebb karjaiknak köszönhetően megfelelő edzéssel még akár a csúcsformában lévő Arnold Schwarzeneggert is lenyomták volna szkanderban - állítja a szerző."

Hát, az lehet, hogy szuper erősek voltak. Na de ki a fenének kellene egy ilyen nő otthonra?
(És akkor a szőrkérdést még csak szőrmentén sem érintettük...)

Címkék: tudomány glossza

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr871460144

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Én meg csak robbantgatom itt a vonatokat... Mea culpa!(Avagy a kommentelésről és moderálásról) 2009.11.17. 13:52:26

Tisztelt Olvasó,Sorry vagyok, de roppantmód. Az történt, hogy kezdő vagyok a blogolásban (ím, a magyarázat az egyelőre láma designra is), és abban a boldog tévhitben éltem, hogy áradhatnak a kommentek korlátlanul, legfeljebb majd utólag húzom azokat, a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása