HTML

Hungarisztán

Etika, morál és ezek hiánya. Média, közélet, politika, és ezek csődje. Egybites userek, debilek, trollok, droidok, kézivezéreltek és egyéb állatfajok. Magyarország, én így szeretlek!

Friss topikok

A rádiózás 9/11-ei

hungarisztan 2009.11.05. 15:52

Nem követem a frekvenciapályázat körül mesterségesen gerjesztett álcirkuszt. Mint ahogy a közismert (?) rádiós trió műsorait sem. A hírek persze eljutnak, mert hírfogyasztó az ember.

Az, hogy egyikük milyen orbitális baromságokat beszél (Sláger rádió országos frekin nem hosszabbodik = terrorcselekmény, a hazai demokrácia vége etc.), csak mert elsőre beszart, hogy hoppá, vége a szép időknek, mikor alpári, közönséges, nemritkán egyenesen buta (ámde közönségsikernek örvendő – vajh miért?) poénkodásért vastag lét lehet szakítani, az – mondjuk így finoman – nem lepett meg, mert nem vártam tőle mást. Mondjuk kár érte, mert benne van a lehetőség, vihette volna többre, de hát ennyi volt benne az igény, idáig bírt kifutni. Minek több, ha ennyi is elég a plebsnek.

Persze a másik két díszpinty sem sokkal különb. Konkrétan nem értem, honnan a retkesből vindikálják maguknak a jogot, hogy az IQ-zombi hallgatóságuk távvezérelt dudaszójával felébresszék az éjjeli műszakosként (vagy csak késő éjszakáig dolgozókként) reggel nyolckor még ágyban dorbézoló polgártársaikat. Nem is értem: mi a francot kívántak elérni ezzel? Összefossa magát az ORTT a dudálástól, és azonmód visszacsinál mindent? (Persze szigorúan Voga prof demokráciaértelmezésének a keretén belül.) Vagy netán csak egy újabb virtuális maszturbáció volt, ahol – megint egyszer, ezredszer is – a saját népszerűsége (tév)hitében tetszelgő triumvirátus ejakulált az alattvalói szolgalelkűség eme forradalmian új megnyilvánulási formájától?

Kedves Urak! Értem én, hogy jó érzés megmártózni a hatalomban (még ha ily olcsó és talmi is az Önök országlása). Megnyomják a gombot és az idomított plebs dudál, hogy kedvenc elöljáróik ne maradjanak betevő nélkül. Milyen nagyszerű már a tudat is, hogy ennyien vannak, akik ily lojálisak (hogy mást ne mondjak). Hát még az a tudat, ami egyenesen hátborzongató, nevezetesen hogy a dudálástól már tényleg csak egy lépés a parlament megrohamozása és a képviselők lemészároltatása. Javaslom, próbálják ki azt is, hátha működik, lehet, hogy ezzel tényleg nyernénk valamit (mármint össztársadalmi szinten is), egye fene, a következmények farvízén felőlem meg is koronázhatják magukat (bár attól tartok, erre más trónkövetelő is akad majd, ráadásul ritkán fordul elő a parlamentben, így jó eséllyel túl is éli a mészárlást), rosszabb az sem lenne, útlevél úgyis farzsebben, csak kérem, ne felejtsék ki az önkormányzatokat sem, mert ott is megy a gyűjtögető életmód rendesen.

És ha az alattvalók kézivezérlésre kapcsolhatóságának gondolatától már kellőképp megrészegültek, akkor esetleg készítsenek egy interjút Voga proffal, a közismert demokráciaszakértővel, hogy szerinte vajon nem visszaélés-e a Sláger rádió frekvenciáját privát célra (úgyismint saját segg mentését szolgáló, amúgy szabálysértésre (hangjelzés használata indokolatlan esetben) való felszólítás) igénybe venni, nem mellesleg megzavarván ezzel jópár polgártárs álmát/nyugalmát országszerte. Akiket kábé annyira sem érdekel, hogy ezentúl a Sláger vagy egy másik gagyi rádióállomás fizeti az országhülyítő showmaneket, mint Benkő úr bránerének alighanem szükségszerűen beköszöntő látványa.

A dudálós hülyék meg... nos, hát őhozzájuk nincs mit hozzátenni. A másfél agysejtjükből egy stabilan le van foglalva az emésztés vezérlésével, a maradék félbe meg nem férnek el olyan gondolatfoszlányok, hogy kedvenc vezéreik nagy valószínűséggel nem maradnak megélhetés nélkül, s a napi betevő – unalomig ismert – 10 zeneszámukat is meg tudják majd hallgatni másutt is.

Mára azért e szervilis debilek kedvéért is egyértelműsítették a helyzetet vezéreik: közzétették, hogy vége a forradalomnak, mert tárgyalnak más rádióval.
Surprise, surprise. Voga úr, akkor mégsem ért véget a demokrácia?

Egy biztos: a terror folytatódik.

Címkék: média rádió ortt sláger szervilizmus frekvencia debilek dudálás

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarisztan.blog.hu/api/trackback/id/tr361502716

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Én meg csak robbantgatom itt a vonatokat... Mea culpa!(Avagy a kommentelésről és moderálásról) 2009.11.17. 13:52:27

Tisztelt Olvasó,Sorry vagyok, de roppantmód. Az történt, hogy kezdő vagyok a blogolásban (ím, a magyarázat az egyelőre láma designra is), és abban a boldog tévhitben éltem, hogy áradhatnak a kommentek korlátlanul, legfeljebb majd utólag húzom azokat, a...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása